HondenPage baasje Anita Metselaar

Over Anita Metselaar

Ik ben Anita Metselaar en als hondengek vanaf de tijd dat mijn navelstreng is doorgeknipt. Kreeg mijn eerste hond pas toen ik 17 was. Een Golden en een geweldig hond met een super karakter. Hier kom je vooral achteraf achter als je meer verstand en inzicht krijg van honden. Na Lady is er ook nog een Sanne en Chucky geweest. Momenteel lopen rond, Sybel, Sticker, Hebbuz en Toother. Met alle honden ben ik, samen met mijn vriendin Marlies, heel actief bezig. Beide in de apporteersport en jacht, ik in de behendigheid en Marlies in de gehoorzaamheid. De honden worden gedeelt en vinden alles prachtig zolang ze maar mogen werken. In april 2010 is ons eerste netjes 'power of gold' geboren. En lang gekoesterde droom waar we met volle teugen van hebben genoten. We hebben er hele leuke vrienden aan over gehouden. In 2013 willen wij de combinatie met Sticker en Hebbuz herhalen. Eerst maar even kijken hoe 'het spul' opdroogt. Toother (Adante Power of Gold) is bij ons, en dus ook bij papa en mama blijven wonen. Een heerlijk hondje met enorm veel pit in der lijfje. Ze heeft een heerlijk druk leven voor de boeg maar geniet nu ook al met volle teugen van het leven.
Kijk op onze site voor meer power of gold nieuws
www.powerofgold.nl

Krabbels aan Anita Metselaar

honden page profiel Sherilyn en JazzySherilyn en Jazzy schreef om 12 januari om 18:22
wat een pratige goldens heb je !!! Ze zijn echt zooo mooi !!

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Anita Metselaar heeft 165 ontvangen.

Berichten en online status
Anita Metselaar was voor het laatst online 12 jaar, 1 weken, 4 dagen, 19 uur, 14 minuten, 52 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Power of Gold honden foto Ouwe gek vind behendigheid met
12 jaar nog steeds leuk! honden foto Baljunkie Sticker, zeg maar nee dan heb je er twee honden foto Hoi, ik ben Sticker honden foto Adante Power of Gold (dochter van Sticker en Hebbuz) Roepnaam Toother honden foto Kan al zitten, mooi he!
Anita Metselaar heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Power of Gold, Sticker, Hebbuz, Sybel, Toother


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^